Fasst Academy

FASST Academy is door middel van creatieve en continu variabele trainingsvormen, in een grensverleggende, mentale en fysieke sfeer, in staat een efficiënt teamwork op kort termijn te creëren. Behalve in de taekwondo– en voetbalsport, worden o.a. teamtrainingen verzorgd voor bedrijven en (basis)scholen in de regio Veldhoven.

De auteur van dit uniek concept heeft vanaf 1982 als ondernemer, survival- en teamtrainer, personal coach en (top)sport trainer en coach een aanzienlijke diversiteit van trainingsvormen en coaching programma’s ontwikkeld. Een concept gebaseerd op “back to Street” methodieken sterk afwijkend van de alom toepasbaar en voorspelbaar voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. De DOENstelling is door middel van continu variabele trainingsvormen, in een grensverleggende conditionele mentale en fysieke sfeer, een efficiënt team op kort termijn te creëren.

FASST Indoor training

Voor de Indoor trainingen van FASST Academy en KoryoSports maken wij onder andere gebruik van onze vaste Trainingslocatie, Sporthal Hoeveland Waalre. Deze trainingslocatie is voorzien van een professioneel kunstgras veld van 15×30 meter wat optimaal bruikbaar is voor onze Foot2Ball trainingen. De trainingslocatie bied volop ruimte voor onze taekwondo trainingen en bied een ruime kantine voor bezoekers.

Meer over FASST Indoor

FASST Outdoor training

Voor de Indoor trainingen van FASST Academy en KoryoSports zijn wij regelmatig te vinden op de “berg” aan het Waterlinie/Waterfront in Eindhoven. Een optimale locatie door de hoogte verschillen, nabijheid van water en voldoende ruimte voor vele varianten aan oefeningen. Natuurlijk zijn we niet gebonden aan een locatie want ook in Lommel(B) hebben we een ideale buiten locatie voor o.a. ons bootcamp.

Meer over FASST Outdoor

FASST Concepten

Het Fasst Academy Concept is voor vele sporten bruikbaar en wordt al actief ingezet binnen het voetbal maar is voor iedere teamsport inzetbaar. Ons concept is niet alleen binnen de sport bruikbaar maar ook voor bedrijven, instellingen maar ook (basis)scholen waar wij reeds enkele jaren trainingen geven aan 140 klasgroepen per jaar. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden wat wij voor u en uw team kunnen betekenen.

Meer over FASST Concepten