Zaterdag 13 mei hebben de sporters van KoryoSports deelgenomen aan het Kawarmala Toernooi in Best. Maar liefst 30 knokkers stonden te poppelen om de mat op de gaan. Ook vandaag viel weer de tomeloze inzet van onze sporters op. Winnen of verliezen, iedere sporter neemt vanaf de 1e seconde de aanval en stort zich met volle overgave in het spel.

Het Kawarmala Toernooi is van oudsher een toernooi waar veel latere kampioenen in de taekwondowereld hun eerste kennismaking maakte met het taekwondo.
Tot op de dag van vandaag is het een mooi toernooi, haast familiaal met een goede sfeer. Dat het toeval wil dat de techniek het af laat weten in deze sportzaal neem ik voor lief en vraagt een organisatie ook niet om. Leren omgaan met verlies, genieten van een overwinning vormt de basis voor een beginnende sporter en daarvoor biedt het Kawarmala toernooi de juiste omstandigheden als jeugdtoernooi.

Een grote pluim voor onze sporters maar ook voor de sportieve tegenstanders op dit toernooi en natuurlijk de positieve inzet van de scheidsrechters!

Maar liefst 22 KoryoSporters wisten de finale te bereiken waarbij maar liefst 15 1e plaatsen werden behaald en zeven 2e plaatsen. Daarnaast nog vijf 3e plaatsen en 3 sporters helaas geen prijs.

1e plaats winnaars:
Talha Shaikh, Raffaella Westhiner, Melanie van de Ven, Demi van den Heuvel, Nour Mohamed,
Hussein Mohamed, Sidiqi Rogsar, Noah van Limpt, Len Liebergts, Deomi van Dam, Ecrin Korkmaz, Jennifer van de Ven, Hanne Breemans, Cas van den Berk en Jordi Wyrwa.

2e plaats winnaars:
Eva Moors, Lhaekeysha martijn, Joep van Limpt, Vito Doeze, Nielle Vroegh, Matthew Winkel,
Nikhil Nurmohamed, Suzanne de keijzer, Dean de Ronde, Tim Kuijpers, Wahe Moeradganion,
Sven Rigtering, Joelle van Doleweerd , Roan de Laat en Wahid Nubayd.

3e plaats winnaars:
Suzanne de keijzer, Dean de Ronde, Tim Kuijpers, Wahe Moeradganion en Sven Rigtering,

Geen prijs maar zeker ook top wedstrijden gedraaid door:
Joelle van Doleweerd, Roan de Laat en Wahid Nubayd.

Kawarmala Toernooi in Best

Op de foto enkele prijswinnaars….