KoryoSports

KoryoSports is een Sportvereniging welke al meer dan 35 jaar actief in diverse takken van sport. De vereniging wordt aangestuurd door een enthousiast bestuur welke zich al jaren inzet om haar sporters bij te staan met informatie en te zorgen dat de sportclub goed functioneert. KoryoSports is actief in Veldhoven(NL), Waalre(NL), Hamont(BE) en Achel(BE).

Sport is een passie binnen onze Vereniging en behalve dat sporten goed is voor de gezondheid, geeft dit ontspanning en brengt mensen tot elkaar. De topsport binnen Sportvereniging KoryoSports beslaat maar een klein gedeelte van onze activiteiten. Het grootste gedeelte van onze leden is recreatief bezig en door middel van een zeer gevarieerd trainingsaanbod kent onze sportclub vrijwel geen verloop.

KoryoSports Taekwondo

KoryoSports is vooral bekend geworden door haar topsport resultaten van de afgelopen 30 jaar! KoryoSports heeft wereldwijd met haar topsporters maar liefst meer dan 250 internationale en nationale ereplaatsen behaald waaronder ereplaatsen op wereld en Europees niveau en 3x deelname aan de prestigieuze kwalificatie voorronden voor de Olympische spelen. Ook op recreatief vlak wisten onze wedstrijdsporters inmiddels meer dan 800 ereplaatsen te behalen.

Meer over KoryoSports taekwondo

KoryoSports XBB

De opzet van XBB Fitness Sports is ongekend en uniek. Een nieuwe generatie groepstraining en toch het gevoel van de support van een Personal trainer. Je gaat begrijpen dat sport niet alleen een gezonde basis kan vormen voor je lichaam maar vooral ook staat voor een levensverandering……!
Een unieke en de meest gevarieerde training, niet te evenaren en resultaat gericht! En… je sport op je eigen tempo!

Meer over KoryoSports XBB